Monday, August 3, 2009

.::Update! Update!::.

Salam, dear All,

Terima kasih kerana sudi singgah di Juliza's Place. :)

Hm, dah tengok paparan Aidifitri Treats & Cookies 2009 di Juliza's Place? Kami menawarkan variety of cookies and treats, istimewa untuk sambutan Aidilfitri tahun ni.

Terdapat beberapa 'Favorites' treats di Juliza's Place yang rata-rata menerima tempahan yang menggalakkan. Alhamdulillah, terima kasih semua.

Antaranya:-
[BR-23] Almond Chocolate Crispy - RM23
Ala-ala 'Famous Amos Cookies', mempunyai rasa chocolate yang padat, ditambah kacang almond separa hancur.

[BR-14] Biskut Oat - RM20
Untuk penggemar oat, ini untuk anda. Rasa yang tidak begitu manis, biskut oat ini juga rangup tapi 'melts-in-your-mouth' juga akhirnya. Really nice :)

[BR-12] Biskut Nestum
Ini antara Aidilfitri favorites yang digemari ramai. Tak sah beraya kalau takde Biskut Nestum. Cuba sekali mesti nak lagi. Saya suka sebab.. yes.. tak berapa manis.. :)

[BR-22] Chocolate Delight - RM26
Sesuai juga dengan nama, penggemar chocolate tidak sepatutnya melepaskan peluang ini. Delightful Chocalaty :))

[BR-15] Snowy Mocha - RM20
I like the name 'Snowy'. Adunan biskut dicampur mocha yang exquisite dan 'Snowy', kerana di atasnya ditaburi kelapa parut yang digoreng. Rasanya sungguh eksotik dan unik.

[BR-08] Samprit Milo - RM20
Nama baru dalam keluarga 'Samprit'. Kena dengan namanya, resepi samprit yang original telah diubah dan di-improvise menjadi Samprit Milo, dengan menambah koko yang sememangnya digemari ramai.

[BR-13] Cornflakes Madu - RM20
Cornflakes yang dibakar, disaluti dengan sedikit madu, ditaburi colorful small sugar pebbles. Sangat crunchy dan rangup (tapi takde la keras ye). Diletakkan dalam cup yang comel. Kids really love them.

[BR-17] Cornflakes Crispy - RM23
Rasanya ala-ala 'Famous Amos Cookies'. Ada choc chips dan Cornflakes, diadun dalam adunan butter. Ooo La La..

[BR-03] Moonlight Orange - RM20
Sesuai dengan namanya, berbentuk seperti bulan sabit (kene la dengan trademark Aidilfitri). Rasa oren yang tidak berapa manis, sesuai untuk mereka yang tidak menggemari juadah yang manis. But still, a top notch! :)

[BR-18] Green Pea - RM26
My personal Favourite. Really love it! :)
Struktur yang 'melts-in-your-mouth', adunan dicampur kacang pea hancur yang membuatkannya tidak begitu manis seperti kuih lain (sebab tu saya suka). Dihiasi jaluran icing putih di atasnya, menambahkan lagi seri Green Pea. Yummy...!

[BR-05] Biskut Badam - RM20
Another one of my Aidilfitri Treat Top List. Ada hirisan badam di atasnya. Tak manis sangat. But really nice :)



Banyak lagi yang menanti anda.. Scroll down to find out more :))

No comments: